Instalați doar programul SOPCAST și vizualizați canalele tv de pe INTERNET EXPLORER.

Download Romania IPTV M3u Playlists

Lista IPTV M3u Playlists

Romania

Free IPTV, m3u list, Smart iptv m3u, Gse Player, m3u8, Kodi, Vlc Player, Mag playlist, Tv Channels m3u, m3u download.


-Download Romania source iptv 31-07-19

-Download Romania free iptv 29-07-19

-Download Romania free iptv 28-07-19

-Download Romania HD iptv lists 27-07-19

 

How to play iptv m3u playlists?


Ce este IPTV? Ce este IPTV în router. Instrucțiuni pentru instalarea IPTV.

Dacă sunteți interesat de tehnologia modernă, doriți să vă bucurați pe deplin de calitatea ultimelor produse, acest articol este pentru dvs.

Ce este IPTV?

Toată lumea știe ce este TV prin cablu, deși semnalul este transmis prin intermediul cablului Internet, puțini oameni consideră că acesta este Internet TV. În mod similar, lucrurile sunt la fel cu IPTV, unde se utilizează protocolul de Internet, adică metoda de transmisie, dar acest tip de televiziune nu este Internetul.

IP - ne spune că transmiterea unui semnal de televiziune se face prin intermediul protocolului Internet, dar acest lucru nu înseamnă că transferul se face prin Internet. Protocolul este ordinea schimbului de date și prin ce canale este aceasta o altă problemă. Puteți viziona IPTV pe un computer, pe un televizor SMART sau pe un prefix special și chiar pe dispozitivele mobile.
Care este diferența dintre televiziunea prin cablu și IP? Principala diferență este că în televiziunea prin cablu sau prin satelit, astfel încât să nu vă uitați, întregul pachet de canale este livrat complet pe televizorul dvs., iar alegerea transmisiilor specifice este făcută de consolă prin consola. Și din moment ce un singur canal este vizionat întotdeauna, toate celelalte au fost făcute inutile, pur și simplu prin încărcarea liniei cu informații inutile.

IPTV la client este livrat este canalul pe care a ales în lista de redare, aceasta poate fi prezentată astfel încât clientul alege pentru a vedea lista (lista de redare), i-au cerut să canalizeze, și la televiziune lui începe să fie difuzat, doar canalul pe care-l a ales, dar nu întregul pachet de canale. Aceasta realizează o reducere a cantității de informații livrate, ceea ce înseamnă că viteza și calitatea transmisiei sunt mărită.

Pentru o mai bună înțelegere poate fi reprezentat și, astfel încât furnizorul are un puternic multi-canal video recorder, îl comandați la transmiterea dorită și problema este ea acum, în timp real, sau a fost, să zicem, 2 zile în urmă, și de atunci „VCR“ transmiți acest transfer. Cu această previzualizare, puteți să o întrerupeți în orice moment și apoi să continuați să răsfoiți, să derulați înainte sau înainte sau să accesați vizualizarea live.

Caracteristici IPTV
Acest tip de televiziune transmite cu o calitate foarte înaltă, oferă utilizatorului servicii suplimentare:
• Puneți transmisia pe pauză.
• Derulați înapoi.
• Înregistrați orice transfer pe disc sau pe unitatea flash.
• Comandați orice film din magazin.
• Primiți informații despre filme noi și urmăriți-le la televizor, în ziua de a merge la teatru, la același preț.

Tehnologia IPTV
În general, lanțul tehnologic arată astfel:
• capul-capăt;
• subsistemul de livrare (video-on-demand - Video-on-Demand, VoD);
• platforma de servicii (playere, programe - middleware);
• Sisteme de operare și de facturare (sistem de contabilitate și de acces -SOS / BSS);
• Echipamentul abonatului (prefix sau sistem încorporat - set-top-box).

Conexiune IPTV
Pentru conectare este necesară încheierea unui acord cu furnizorul care furnizează astfel de servicii, cel mai adesea aceleași companii care furnizează servicii Internet. Cumpără consola, dacă aveți un televizor Smart TV, nu ar putea avea nevoie, la încheierea contractului, vi se va da o parolă și autentificare pentru a accesa IPTV, bine, cum să includă acest lucru sau că opțiunea va necesita manual pentru televizor sau un set-top box. Meniul din fiecare model este adesea propriu, atâta timp cât nu există niciun standard, astfel încât producătorii să se plictisească așa cum doresc.
Dobândi consola după selectarea unui furnizor, fapt este că de multe ori au nevoie ca consola are un anumit model, sau oferă să le cumpere, este, de altfel, nu este o opțiune de rău, cel puțin în caz de defectare în timpul perioadei de garanție poate solicita înlocuire gratuită.

Câteva cuvinte despre OTT
Merită menționată separat despre tehnologia OTT (Over the Top), dacă IPTV, așa cum sa menționat mai sus, nu este o televiziune pe Internet, în sensul tradițional, ci doar utilizează protocolul său. În tehnologia IPTV, alegerea conținutului de la consumator este limitată de oferta unui anumit furnizor, căutarea gratuită a conținutului este imposibilă, consumatorul este legat din punct de vedere geografic de furnizor.
Apoi, folosind tehnologia OTT, utilizatorul are capacitatea de a căuta și vizualiza în mod liber conținut de pe Internet, editorul unui astfel de conținut poate fi oricine, de la mari companii de televiziune și studiouri de film, la persoane fizice. Pe piața rusă, există mai mulți furnizori majori de tele-conținut, cum ar fi Kartina.TV, IVI.ru și alții.
Puteți să vă conectați liber la oricare dintre ele și, în funcție de serviciul plătit, să primiți ceea ce vă este disponibil la tariful plătit. În același timp, puteți trece în orice moment la orice alt furnizor de la care v-ați înregistrat și ați plătit accesul. În IPTV, acest lucru este imposibil, atunci sunteți strict atașat la furnizor și puteți doar să vă uitați la ceea ce este pe serverul său.
Tehnologia OTT utilizează HTTP pentru livrarea de conținut (protocol de transfer de hipertext), prin urmare, această libertate, și la o viteză de conexiune la Internet mai mare de 1 Mbit, calitatea imaginii este excelentă.
IPTV este probabil cel mai convenabil și mai modern mod de vizionare a televiziunii. Spre deosebire de versiunile standard de televiziune digitală (cablu, satelit și terestru), IP-TV este un serviciu complet interactiv. IP-TV - sunt rețele individuale, personale, ale căror utilizatori își aleg conținutul preferat. Limitările în ceea ce privește numărul de canale de astfel de rețele nu au. Cu toate acestea, acest lucru nu este singurul avantaj al unui astfel de televizor.
Toți utilizatorii acestor rețele au posibilitatea de a viziona orice program TV pe un televizor obișnuit sau pe ecranul unui computer. În plus, sunt oferite un număr mare de servicii și oportunități suplimentare. Deci, numai IP-TV face posibilă difuzarea simultană a mai multor canale.

De înaltă calitate

În ceea ce privește calitatea imaginii și sunetul, IP-TV nu este egal. Pentru transferul de date se utilizează tehnologii moderne - protocoale, ceea ce face posibilă obținerea unor rezultate excelente la costuri minime.

Nu sunt necesare conexiuni suplimentare

Conectarea IPTV nu necesită efectuarea de cabluri, cabluri suplimentare - difuzarea se face printr-un cablu obișnuit de internet.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu