Instalați doar programul SOPCAST și vizualizați canalele tv de pe INTERNET EXPLORER.

Cum Vizualizez Programele Live Tv

Canale TV Online * Programe TV Romanesti Gratis
https://tvonlineromaniapunctnet.blogspot.com/

 

Cum activezi Java în Internet Explorer

 În Internet Explorer, Java este activată în mod implicit, cât timp Java este instalată în Windows. Nu ar trebui să fie nevoie să faci altceva pentru a putea folosi conținut Java.

 

În caz că nu doriț să instalați IE TAB instalați doar programul sopcast și vizualizați canalele tv de pe INTERNET EXPLORER.


NOTĂ: Pentru a putea folosi Java pe PC-ul tău cu Windows, ar trebui să descarci cea mai recentă versiune de Java și să o instalezi.


Daca apare mesajul "The channel is offline now" inseamna ca stream-ul pentru canalul TV Online este oprit. Reveniti mai tarziu sau incercati sa vizionati alt canal intre timp.
 

Daca apare mesajul "Cannot retrieve data" reincercati de 3-4 ori sau reveniti mai tarziu. Cateodata stream-urile apar cu intarziere de cateva secunde.

 

Cum activezi Java în Google Chrome

Dacă ai nevoie să folosești Java în Google Chrome, singura metodă de o face este să instalezi o extensie de browser numită IE Tab. Aceasta își moștenește numele de la Internet Explorer și folosește motorul de redare al Internet Explorer pentru a afișa pagini web în Google Chrome. Deoarece Internet Explorer suportă Java, înseamnă că vei primi suport Java și în filele IE Tab pe care le deschizi în Google Chrome. :) Nu este ceea ce ai numi o soluție simplă, însă funcționează.
Folosește Google Chrome pentru a deschide pagina IE Tab din Magazinul Web Chrome . Apoi apasă pe butonul + Adaugă în Chrome din colțul dreapta sus și confirmă-ți alegerea, apăsând pe Adaugă extensia pentru a continua instalarea.

 Când instalarea este terminată și extensia IE Tab adăugată la Google Chrome, vezi o filă deschisă cu IE Tab documentation și un mic buton cu litera "e" în lista de extensii din partea dreapta sus a ferestrei Google Chrome.

 Apasă pe pictograma "e" și IE Tab descarcă automat un fișier numit ietabhelper.exe. Acesta este executabilul de care IE Tab are nevoie pentru a putea funcționa, așa că trebuie să îl instalezi. Dacă vrei detalii despre motivele datorită cărora IE Tab are nevoie de acest fișier, poți să citești pagina What? Why? Frequently Asked Questions (Ce? De ce? Întrebări frecvente) pe care IE Tab o încarcă în Chrome.După ce ai descărcat fișierul ietabhelper.exe, dă dublu-clic pe el, ca să îl execuți. Windows poate afișa un avertisment de securitate - dacă se întâmplă asta apasă pe Executare (Run).
Apoi, poți să folosești IE Tab și Java în Google Chrome. De fiecare dată când vizitezi o pagină web cu conținut Java, apasă pe butonul "e" din colțul din dreapta-sus al Google Chrome. Deschide o filă IE Tab care folosești motorul de redare al Internet Explorer, cu suport pentru Java. Așa cum poți vedea în imaginea de mai jos, browser-ul nostru Chrome spune că acum poate să ruleze Java. Și Chrome-ul tău va face același lucru.


PENTRU ALT TIP DE BROWSER WEB IMPORTANT URMATI INSTRUCTIUNILE DIN ACEASTA PAGINA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu