Instalați doar programul SOPCAST și vizualizați canalele tv de pe INTERNET EXPLORER.

SOPCAST

SopCast este o unealtă web ce permite vizionarea programelor TV live online în mod gratuit. Aceasta este disponibilă atât ca program independent (adică o aplicație ce poate fi descărcată pe calculator și chiar pe dispozitive mobile), cât și ca plugin pentru browser-ul Internet Explorer.


Pentru a descărca programul, tot ce ai de făcut este să intri pe SOPCAST.ORG și să accesezi secțiunea Downloads. Aici vei vedea că ai de ales  între patru opțiuni:
  • SopCast pentru Windows – selectează această opțiune dacă vrei să instalezi programul direct pe calculatorul tău personal.
  • SopCast pentru Android – dacă vrei să instalezi programul pe un dispozitiv mobil cu Android, selectează această opțiune.
  • SopCast pentru Linux – dacă ai un calculator personal care rulează cu Linux, atunci aceasta este opțiunea pe care trebuie să o selectezi
  • SopCast pentru Mac – din păcate aplicația nu este disponibilă pentru Iphone sau Ipad, dar poate fi utilizată pe un Mac Pc.

Dacă vrei să descarci aplicația pentru Windows, atunci selectează această opțiune, după care vei vedea care sunt versiunile disponibile, și link-uri pentru fiecare versiune în parte. Recomand să descarci versiunea cea mai nouă.
Aplicația se instalează foarte ușor, dând dublu click pe un fișier executabil. După ce s-a instalat, se va deschide o fereastră în care trebuie să te loghezi. Dacă inenționezi să folosești des această aplicație, atunci ai putea să îți deschizi un cont nou dând click pe butonul ”Create a new account” din colțul dreapta jos. Dar dacă nu vrei să deschizi un cont, atunci poți continua și fără a te loga. Tot ce ai de făcut este să selectezi opțiunea ”Login as anonymous”, să lași neschimbate datele completate automat la ”Account name” și ”Password”, și să apeși pe ”Login”.


Daca apare mesajul "The channel is offline now" inseamna ca stream-ul pentru canalul TV Online este oprit. Reveniti mai tarziu sau incercati sa vizionati alt canal intre timp.

Daca apare mesajul "Cannot retrieve data" reincercati de 3-4 ori sau reveniti mai tarziu. Cateodata stream-urile apar cu intarziere de cateva secunde.